Doe-boek 'Starten met de omgevingsvergunning'

Cover doe-boek omgevingsvergunning Het Doe-boek 'Starten met de omgevingsvergunning' is een praktijkhandboek dat jouw bestuur ondersteunt om de omgevingsvergunning op een projectmatige manier in te voeren. Het boek gidst je stap voor stap door de keuzemogelijkheden die je als gemeente hebt en bereidt je op die manier optimaal voor op de komst van de omgevingsvergunning. Handige tabellen, inspirerende werksessies en duidelijke schema's reiken tips aan over de manier waarop je de verandering best aanpakt binnen je bestuur.

Je kan het Doe-boek bestellen bij uitgeverij Politeia.

Als je binnen je gemeente niet over de nodige personeelscapaciteit of expertise beschikt om zo'n veranderingstraject te begeleiden, kan je beroep doen op C-smart. We ontwikkelden verschillende begeleidingspakketten om ook jouw gemeente op maat verder te helpen.

 

 

 

 

Modellen, vragenlijsten en tabellen

In het boek zijn verschillende modellen opgenomen van vragenlijsten of andere methodieken. Daarnaast wordt er in het boek verwezen naar een aantal overzichtstabellen die ingaan op nieuwe termijnen of verplichtingen. Hieronder kan u deze documenten downloaden zodat je ze onmiddellijk kan gebruiken.

Modellen en vragenlijsten

 

Overzichtstabellen