'What's Up?@2019' - Slim besturen voor gelukkige burgers

What's Up?

 

What’sUp? Wat gebeurt er? Wat zijn de trends? Welke veranderingen en uitdagingen dienen zich aan? Wat denken experten en ervaringsdeskundigen? Wat verwachten uw burgers en ondernemers?

We brengen meningen en ideeën bijeen om in een ontspannen kader van mekaar te leren. Wij bieden u gedurende een volledige week graag een bad vol inspiratie. In deze boeiende editie staat het actuele thema van “geluk” voorop als de ultieme finaliteit van slim besturen in uw gemeente of stad.

3 juni 
kick-off

C-smart nodigt dan alle beleidsmakers en overheidsmanagers graag uit om samen na te denken over de ultieme doelstelling van een eigentijds slim bestuur. Samen onderzoeken we de dragers van gelukkig zijn en van gelukkig functioneren in de Vlaamse stad of gemeente van morgen. We denken na over de schaal waarop ons beleid idealiter dient te worden ingericht om die finaliteit efficiënt en effectief te bereiken.

Van 4 t.e.m. 7 juni
themadagen

Tijdens de themadagen wil C-smart u inspireren en debatteren over specifieke uitdagingen en oplossingen.

Het programma focust op diverse domeinen. Burgemeesters, schepenen, directeurs, diensthoofden, beleidsmakers en medewerkers actief in diverse domeinen zullen elk hun gading vinden tijdens de themadagen. Ook voor IT-beheerders en beleidsmakers rond de slimme stad is er een rijkelijk gevulde themadag.

SCHRIJF U HIER IN