'What's Up?@2019' - Slim besturen voor gelukkige burgers

What's Up?

3 juni wordt 27 juni
Slotsessie

In het kader van een recente beslissing van de Raad Van Bestuur van C-smart met betrekking tot GovTech hebben we beslist de openingssessie van What’sUp?@2019 op 3 juni om te buigen naar een slotsessie tijdens de Algemene Vergadering van 27 juni in het Technologiehuis, Cipalstraat 3 te Geel.

In aanwezigheid van onze vennoten en andere geïnteresseerden zullen we in het thema van slim besturen voor gelukkige burgers ook onthullen wat ons pad wordt naar “GovTech 2020 powered by C-smart”.

Van 4 t.e.m. 7 juni
themadagen

Tijdens de themadagen wil C-smart u inspireren en debatteren over specifieke uitdagingen en oplossingen.

Het programma focust op diverse domeinen. Burgemeesters, schepenen, directeurs, diensthoofden, beleidsmakers en medewerkers actief in diverse domeinen zullen elk hun gading vinden tijdens de themadagen. Ook voor IT-beheerders en beleidsmakers rond de slimme stad is er een rijkelijk gevulde themadag.

Zo zijn er in de voormiddag inhoudelijke sessies rond actuele thema’s. In de namiddag staan productinnovaties centraal, geleid door hoofdsponsor Cipal Schaubroeck.

C-smart en Cipal Schaubroeck verwelkomen alle klanten en relaties tijdens deze themadagen zowel in Nazareth als in Geel. Door de geografische spreiding hoeft u geen al te grote afstanden af te leggen. Het programma is op beide locaties hetzelfde.

Aan u de keuze waar en aan welke themadag(en) u wenst deel te nemen!

SCHRIJF U HIER IN