Jaarverslag 2019 - Cipal dv

Lees hier het jaarverslag 2019

Download hier het jaarverslag van Cipal dv (C-smart). 

Jaarverslag C-smart 2019
Wist je dat part 1

Leuke wetenswaardigheden over C-smart

C-smart organiseerde voor de allereerste keer een volledig digitale Algemene Vergadering voor de vertegenwoordigers van onze vennoten. Bij het aftellen naar deze vergadering hebben we van het moment gebruik gemaakt om ons aan de hand van leuke wetenswaardigheden even voor te stellen 

Wist je dat.. 

.. C-smart ondertussen de kaap van 257 vennoten (259 na de laatste Algemene Vergadering) heeft bereikt? Én dat deze vennoten meer dan 3,1 miljoen inwoners aka bijna de helft van alle Vlamingen vertegenwoordigen? Van een virtuele miljoenen’stad’ gesproken! Via de pagina van Cipal dv kan je ontdekken welke besturen wij onze vennoten mogen noemen. 

Wist je dat part 2

Wist je dat..

.. de kracht van samenaankopen niet te onderschatten is? Onze aankoopcentrales zorgden er in 2019 voor dat onze afnemende lokale besturen een pak werklast en tijd bespaarden. In het totaal meer dan 3.000 mandagen ter waarde van 1,5 miljoen euro!

Neem zeker een kijkje op deze pagina om onze huidige aankoopcentrales te ontdekken.

Wist je dat part 3

Wist je dat..


.. C-smart in 2019 DPO-diensten en informatieveiligheidsondersteuning verleenden aan meer dan 110 entiteiten om samen het hoofd te bieden aan de reële dreiging van cybercriminelenMeer weten over onze aanpak? Dat kan! Via onze webpagina rond informatieveiligheid.  

 

Wist je dat part 4

Wist je dat.. 

.. we in 2019 héél wat mensen in onze ‘communicatie-community’ mochten verwelkomen? Onze nieuwsbrieven werden 25 000x verspreid, LinkedIn-netwerk werd 8 keer groter, onze Facebookpagina overschreed de kaap van 300 volgers én kers op taart; we mochten meer dan 800 beleidsmakers en medewerkers van Vlaamse lokale besturen verwelkomen op What’sUp?@2019!

MG 3195

Wist je dat..

.. C-smart samen met haar vennoot op 25 juni zorgden voor een primeur in Vlaanderen? Onze intercommunale liet haar Algemene Vergadering volledig digitaal doorgaan, waarbij bijna 260 vennoten digitaal en helemaal live konden stemmen! We zijn dan ook blij te melden dat deze digitale editie een groot succes was en werd geapprecieerd door de vertegenwoordigers van de besturen.