headersamenaankopen 01

Infosessies Samenaankopen

Zoals al stond te lezen in ons persbericht zal C-smart zich voortaan bezig houden met aankopen rond ICT en Smart Cities voor lokale overheden. Wij stellen daarom ook graag twee recent toegewezen hard- en software dossiers voor die een rijker aanbod creëren op de markt. 

De eerste C-smart aankoopcentrales werden gegund aan Comparex Belgium bvba, voor de levering van alle courante softwarelicenties en aanverwante diensten.

De tweede aankoopcentrale ‘ICT-infrastructuur’ werd toegewezen aan Centralpoint. Ook hier werd gestreefd naar een zo volledig mogelijk aanbod, gaande van laptops, pc’s, printers over tablets, smartphones, smartboards tot servers, opslag en nog veel meer. 

Maakt u graag uitgebreid kennis met het aanbod en de mogelijkheden van onze aankoopcentrales? Schrijf u gerust in via aankoopcentrale@c-smart.be voor onze infosessie op 22 of 24 oktober. 

Datum & adres:

Sessie Geel

Datum: Dinsdag 22 oktober 2019

Adres: Technologiehuis van de Kempen, Cipalstraat 3, 2440 Geel.

Sessie Nazareth

Datum: Donderdag 24 oktober 2019

Adres: Aula Schaubroeck, Steenweg Deinze 154, 9810 Nazareth.

 

Agenda:   C-Smart aankoopcentrales Standaardsoftware en ICT-infrastructuur

10.15 uur

Ontvangst 

10.30 uur   

Toelichting aankoopcentrale Standaardsoftware

11.15 uur   

Pauze

11.30 uur

Toelichting aankoopcentrale ICT-infrastructuur /Hardware

12:30 uur

Lunch

Tijdens dit evenement zullen sfeerfoto's worden genomen. Bij inschrijving wordt dan ook de toestemming gegeven aan C-smart om deze foto’s te nemen en te publiceren voor communicatiedoeleinden met het publiek via alle digitale communicatiekanalen van C-smart.