Webinar Cipal dv 16 mei 2024

We zijn verheugd u uit te nodigen voor onze halfjaarlijkse toelichting die d.m.v. een webinar zal plaatsvinden op donderdag 16 mei om 19u00. Dit webinar zal een diepgaande toelichting bieden over de werking van Cipal dv en belangrijke updates over onze activiteiten.

Datum: Donderdag 16 mei
Tijd: 19u00

Het doel van dit webinar is om u op de hoogte te stellen over de nieuwste ontwikkelingen binnen Cipal dv. Ons team zal u voorzien van inzichtelijke informatie voor uw organisatie.

Tijdens het webinar zullen de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • Een overzicht van de halfjaarlijkse prestaties en mijlpalen van Cipal dv.
  • Belangrijke updates en verbeteringen aan onze diensten en oplossingen.
  • Een vooruitblik op toekomstige projecten en initiatieven.
  • Een vraag-en-antwoordsessie waarin u de gelegenheid krijgt om uw vragen te stellen.

Dit webinar zal een uitstekende gelegenheid zijn om meer inzicht te krijgen in hoe Cipal dv uw organisatie kan ondersteunen.

Om deel te nemen aan het webinar, hoeft u alleen maar op de onderstaande link te klikken op 16 mei 2024 om 19u00: https://events.teams.microsoft.com/event/8b328b33-74df-450d-9383-a7a5c1e5e77f@6f44bdd4-81cb-4f11-89c1-4bfd5a9151e6

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op ons webinar. Stuur deze uitnodiging gerust door naar andere geïnteresseerde binnen jullie bestuur. De toelichting zal ook opgenomen worden en kan dus achteraf nog bekeken worden indien jullie niet aanwezig kunnen zijn.

Als u vooraf vragen heeft of specifieke onderwerpen wilt behandelen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via infoavdv@cipal.be.

Wij hopen u daar digitaal te mogen ontmoeten,

Team Cipal dv